Ryb není nikdy dost. Ideálně by bylo jíst ryby 2 až 3 x týdně, ale kdo se tím řídí? Zkuste recept na hubnutí s Pangasem.
Suroviny (2 osoby)
300 g rybího filetu, 200 g očištěných žampionů, 300 g rajčat oloupaných, 50 g cibule, česnek, 2 lžičky olivového oleje, sůl, čerstvé bylinky (pažitka, petrželka, bazalka, atd.)
Postup (doba přípravy 60 min)
Osolíme a opepříme rybu, kterou vložíme teflonové pánve a z obou stran opečeme do měkka. Na troše oleje zpěníme cibulku a přidáme nakrájený česnek na plátky, žampiony nakrájené na čtvrtky. Dusíme 3 minuty. Vezmeme rajčata a vložíme je na okamžik do vroucí vody, abychom je mohli lépe oloupat. Pak přidáme loupaná rajčata nakrájená na plátky a vše podusíme do měkka. Servírujeme s hotovou rybou. Ochutíme připravenými bylinkami a solí dle potřeby. Jako příloha je vhodná čerstvá zelenina v režimu hubnutí. V případě regenerace nebo mimo hubnutí, můžeme doporučit, v době oběda s jasmínovou rýži (basmati nebo natural).
Výživová hodnota
cca 196 kcal, sacharidy 14 g, bílkoviny 25 g, tuky 7 g
Mezi nejčastější důvody patří: