Máte-li rádi chřest, připravili jsme pro Vás recept na svačinkovou polévku, která nahradí i hlavní jídlo.
Suroviny
200 g kuřecího masa, 150 g kořenové zeleniny, jedna střední cibule, pět zrnek celého pepře, jedna zeleninová paprika, 100 g chřestu, vegeta bez glutamátu, petrželová nať
Postup
Do 1,5 l studené vody vložíme kuřecí maso a přivedeme do varu. Umyjeme cibuli a přidáme očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninu. Osolíme, opepříme a na mírném ohni vaříme skoro do měkka. Papriku očistíme, nakrájíme a vložíme do polévky. Umyjeme a očistíme chřest. Nakrájíme, přidáme do polévky a uvaříme do měkka. Posypeme nakrájenou petrželovou natí ochutíme vegetou bez glutamátu a podáváme.
Mezi nejčastější důvody patří: