Teplá zeleninová večeře s bylinkovým dresinkem.

Suroviny (2 osoby)
2 mrkve, 1 kedlubna, 1 červená paprika, 4 řapíky celeru, 250 g jogurtu, 4 lžíce nasekané petrželky, 3 lžíce nasekané bazalky, sůl, pepř.


Postup (příprava asi 15 min)
Omytou zeleninu, očistíme. Kedlubnu, mrkev, papriku a řapíkatý celer nakrájíme na jemné proužky.
Jogurt smícháme s petrželkou a bazalkou. Ochutíme solí a pepřem.
Kousky zeleniny jíme s bylinkovým jogurtem.


Tip
recept vhodný zejména na odkyselení


Výživná hodnota na porci
170 kcal/712 kJ · 8 g bílkovin · 5 g tuku · 19 g sacharidů

Předchozí recept

April 19, 2024 • 5:07PM

Další recept

April 21, 2024 • 2:03AM

z našich receptů

z našeho magazínu