Pstruh je sladkovodní ryba z čeledi lososovitých. Žije pouze v čisté vodě.


Suroviny
200g pstruha, 2 křenové listy, 100g listový špenát, česnek dle chuti, strouhaný sýr


Postup
Opláchneme pstruha, osušíme, posolíme a okořeníme. Vložíme jednotlivě do dvou křenových listů, poté zabalíme do alobalu a pečeme v troubě cca 25 min na 150 °C. Než budeme připravený pokrm konzumovat, odstraníme křenové listy.
Špenát podáváme jako přílohu. Spaříme jej a ochutíme česnekem orestovaným na olivovém oleji. Osolíme, ochutíme pepřem a sypeme nastrouhaným sýrem.


Výživná hodnota na porci
432kcal, 2g cukrů, 60g bílkovin, 17g tuků, 2g vlákniny

Share This Article

Předchozí recept

April 28, 2024 • 7:16AM

Další recept

April 28, 2024 • 10:10AM

Vhodné jako

z našich receptů

z našeho magazínu