Kuře trochu jinak. Vyzkoušejte zajímavou kombinaci.


Suroviny (4 porce / 30 minut)
600 g kuřecích prsou, 500 ml kefírového mléka, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce sójové omáčky, koření podle chuti


Postup
Marinádu připravujeme den dopředu. Kefír rozmícháme s kečupem, sójovou omáčkou a kořením. Rovněž naklepeme plátky kuřecích prsou a naložíme je do marinády, abychom je mohli nechat alespoň přes noc v lednici.
Plátky grilujeme na nerezovém tácu a potíráme olejem nebo na teflonové pánvi na troše oleje.


Tip
Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem a doplnit můžeme o trochu brambor. Výbornou volbou jsou také špenátové těstoviny.

Předchozí recept

April 10, 2024 • 11:13AM

Další recept

April 12, 2024 • 3:07AM

z našich receptů

z našeho magazínu